Bert van den Langenberg is de man achter Didoedel de clown. Na 20 jaar optredens heeft hij veel ervaring opgedaan met zijn shows, die zich afspeelden op allerlei locaties. Voor kinderfeestjes thuis tot in theaters,  en op scholen voor groepen van 500 kinderen. Deze fleurige en vrolijke clown heeft menig kinderhart blij gemaakt met zijn kinderprogramma’s. Speciaal voor scholen en instelling hanteert Didoedel speciale goedkoper tarieven.

Kindershow "Didoedel de Clown"
Didoedel de goochelclown brengt een kleurrijke kindershow vol plezier voor klein en groot. Het belooft een groot feest te worden, vol met clownerie, goocheltrucs, spelletjes, liedjes en natuurlijk veel grappen en grollen. Ofschoon Didoedel het diverse malen zelf probeert, lijkt het hem maar niet te lukken met het goochelen, en als een truc volledig lijkt te mislukken blijkt diezelfde truc een zeer verrassende climax te hebben. Ook wordt vaak de hulp van de kinderen ingeroepen. Wanneer zij mogen meehelpen, gaat het Didoedel een stuk beter af. Didoedel de clown is niet alleen vrolijk maar ook vertederend. Hij wordt in korte tijd de grote vriend van de jongens en meisjes en draagt zorgt voor een gulle lach voor klein en groot. Het programma is geschikt voor kinderen van 3 t/m 12 jaar (en hun ouders). Een vaak gehoorde reactie is dat het echt niet alleen leuk was voor de kleintjes.


Clown Didoedel heeft ook veel ervaring met speciale doelgroepen zoals mindervalide / geestelijke beperking of bijvoorbeeld optredens voor stichting de opkikker (waarbij kinderen met hun ouders en met  vriendjes en vriendinnetjes  een speciale verwendag aangeboden krijgen. Didoedel is een clown waar je iets mee kan. Een andere mogelijkheid is dat Clown Didoedel rondloopt tussen de kinderen als ballonnen/goochelclown (ambulant). Deze benadering heeft natuurlijk een zeer persoonlijk aspect. Bij Didoedel de clown gaat het om de presentatie en het plezier voor de kinderen. Kinderen genieten hierbij van zijn ballon en goochelkunsten. Optioneel is geluidsinstallatie of decor.

ESL

Bertje als Didoedel