Op deze pagina vindt u een groot scala aan mogelijkheden voor de meest uiteenlopende evenementen. Heeft u binnenkort een opening en wilt u uw gasten verrassen met een topontvangst, of bent u op zoek naar een ludieke handeling voor een bijzonder moment? U wilt uw nieuwe huisstijl op een bijzondere manier presenteren of  een nieuw product /naam spectaculair onthullen? Bertje heeft samen met ESL jarenlange ervaring  in bovengenoemde activiteiten. Vuurwerkeffecten, lasershows, licht en geluid, artiesten ,catering , opendagen noemt u maar op. In overleg met u maken we een programma op maat afgestemd op uw gasten en op uw wensen. Onze functionele en directe aanpak laat ons toe om consequent de laagste prijzen van de markt te bieden.

 Klik hier voor de verzorging van heel uw opening.

Voor een spectaculaire openingsact boekt u natuurlijk Bertje. Bertje boekt u bijvoorbeeld voor een opening van een bank, winkel of restaurant of een eerste paal actie. In elk gewenst typetje. Zie het filmpje voor de zogenaamde storingsact. Deze word vaak gebruik bij openingen en eerste paal acties.

Zie ook: Bouwhandelingen

In de media

Steekvlam hoorde bij ludieke act

door Minke Schuthof. maandag 18 januari 2010 | 13:19 | Laatst bijgewerkt op: maandag 18 januari 2010 | 13:26

KAMPEN - Voor de nietsvermoedende aanwezigen - onder wie wethouder Jan Wieten en de verslaggeefster - was het even flink schrikken vorige week donderdagmiddag. De enorme steekvlam en rookwolk die vrijkwamen bij de opening van het nieuwe Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG), temidden van tientallen mensen op de benedenverdieping van Icare aan de Wederiklaan in Kampen, het hoorde er allemaal bij.

"Alles was in scene gezet", verklaart CJG-coördinator Dineke Diender. "We hadden een entertainmentbureau ingeschakeld omdat we een 'knallende en vlammende' opening van het centrum wilden. De wethouder was doelbewust niet op de hoogte gebracht."

Op de website van het entertainmentbureau uit Eindhoven ( www.eslevents.nl , klikken op 'Bouwhandelingen Bouwputhandeling en storingsact') zijn foto's te zien van de ludieke actie. De klungelende man van de technische dienst van de gemeente die het haperende kastje met rode knop onder handen nam was in werkelijkheid goochelaar/clown Bert van den Langenberg, oftewel 'Bertje'.

Diender: "Deze meneer was 's middags om een uur of twee al aanwezig en we hebben van tevoren gekeken of het mogelijk was, of alles goed zou gaan." Ook waren de nodige veiligheidsmaatregelen getroffen, aldus Diender, en was een aantal mensen wel op de hoogte gebracht. Voor de meeste andere aanwezigen was het volgens haar duidelijk dat het om een stunt ging en was van paniek geen sprake.

"Het enige wat niet goed liep, was dat de nieuwe website niet meteen in beeld kwam. Maar verder was het allemaal uitgedacht en onder controle." ...............................

ESL

Bertje als bouwvakker